Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cheryl Cole verkozen tot meest sexy vrouw

Shownieuws

Cheryl Cole is uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld. De Girls Aloud-zangeres staat boven aan de lijst die het Britse mannenblad FHM jaarlijks uitbrengt.

Cheryl Cole is uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld. De Girls Aloud-zangeres staat boven aan de lijst van meest sexy vrouwen die het Britse mannenblad FHM jaarlijks uitbrengt. Voor de vijftiende editie van de verkiezing werden volgens de BBC bijna tien miljoen stemmen uitgebracht.

De 25-jarige Cole verstoot met haar verkiezing Megan Fox van de eerste positie op de lijst. De 'Transformers'-actrice eindigde dit jaar als tweede. De derde plek is weggelegd voor actrice Jessica Alba, die het afgelopen jaar moeder werd van dochtertje Honor Marie.

In de top tien van dit jaar staan ook Britney Spears (4), topmodel Adriana Lima (6), actrice Elisha Cuthbert (7) en 'Slumdog millionaire'-ster Freida Pinto (10).

Cheryl Cole werd eerder deze maand ook al uitgeroepen tot best geklede vrouw ter wereld door de Britse versie van het tijdschrift Glamour.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen