Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kanker Farrah Fawcett uitgezaaid naar lever

Shownieuws

De kanker van Farrah Fawcett is uitgezaaid naar haar lever. Dat heeft haar arts gemeld. Bij de Charlie's Angels-actrice werd in 2006 anale kanker geconstateerd.

(Novum/AP) - De kanker van Farrah Fawcett is uitgezaaid naar haar lever. Dat heeft haar arts laten weten. De Charlie's Angels-actrice, bij wie in 2006 anale kanker werd geconstateerd, is sinds vorige week opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles.

Aanvankelijk werd alleen naar buiten gebracht dat de 62-jarige actrice was opgenomen met een inwendige bloeding die ze opliep nadat ze vorig week een onbekende ingreep onderging in Duitsland. Haar arts heeft nu erkend dat de ingreep in Duitsland te maken had met de uitgezaaide kanker.

Anderhalf jaar geleden onderging Fawcett ook al een behandeling in Duitsland nadat bleek dat de anale kanker die aanvankelijk succesvol bestreden leek, was teruggekomen. Het ging toen om een alternatieve kankertherapie die niet was toegestaan in de Verenigde Staten. Of de actrice ditmaal dezelfde behandeling heeft ondergaan, is niet bekend.

Fawcett bracht maandag via haar woordvoerder een verklaring naar buiten waarin ze stelde de hoop niet op te geven en haar fans vroeg dit ook niet te doen. Acteur Ryan O'Neal, met wie ze een 24-jarige zoon heeft en in een jarenlange knipperlichtrelatie is verwikkeld, vroeg fans om te bidden voor zijn geliefde maar stelde dat 'de dood nog niet aan de deur klopt'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen