Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chris Brown ontkent mishandeling Rihanna

Shownieuws

Chris Brown heeft maandag verklaard onschuldig te zijn aan bedreiging en mishandeling van zijn vriendin Rihanna. De 19-jarige zanger deed zijn verweer zelf.

(Novum/AP) - Chris Brown heeft maandag in een rechtbank in Los Angeles verklaard onschuldig te zijn aan bedreiging en mishandeling van zijn vriendin Rihanna. De 19-jarige zanger deed zijn verweer zelf, met een zachte stem en geflankeerd door zijn advocaat Mark Geragos. Zijn moeder keek op de eerste rij met betraande ogen toe.

Brown moest voorkomen omdat hij Rihanna begin februari tijdens een ruzie zou hebben geslagen, gebeten en bedreigd met de dood. Ook zou hij haar keel hebben dichtgeknepen, waardoor zij bijna het bewustzijn verloor.

De 21-jarige zangeres was zelf niet aanwezig in de rechtbank. Haar advocaat Donald Etra verklaarde na de hoorzitting dat zijn cliënte hoopt op een schikking, maar dat ze indien nodig bereid is om tegen hem te getuigen. Het is onduidelijk of Rihanna, die eigenlijk Robyn Rihanna Fenty heet, en Brown nog samen zijn.

Wanneer de volgende zitting in de zaak gepland staat, is onbekend. Als Brown schuldig wordt bevonden aan de mishandeling, zou hij voor vijf jaar achter de tralies kunnen belanden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen