Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Miley Cyrus liep vriend eerst straal voorbij

Shownieuws

Miley Cyrus was niet direct verliefd op haar vriend Justin Gaston. Toen ze elkaar ontmoetten op de set van de film Hannah Montana, liep ze hem 'straal voorbij'.

Miley Cyrus was niet op slag verliefd op haar vriend Justin Gaston. Toen de twee elkaar ontmoetten op de set van de film Hannah Montana, liep ze hem 'straal voorbij'. Dat zegt de tienerster in de nieuwste editie van het modeblad Teen Vogue.

Volgens de 16-jarige actrice heeft liefde niets met aantrekkingskracht te maken. "Het komt van binnen uit. Justin is mijn beste vriend", legt ze uit. Toch gelooft ze wel in liefde op het eerste gezicht. "Het is me alleen nog niet overkomen."

In tegenstelling tot haar vriendje Justin, werd Cyrus wel direct week van acteurs als Jude Law en Gerard Butler. Zo vindt ze Law 'aanbiddelijk' en noemt ze Butler 'ontzettend sexy'. "Ik kon mijn ogen gewoon niet van het schermen houden", zegt ze over de laatstgenoemde toen ze hem zag in de film 'P.S. I love you".

Minder te spreken is Cyrus over acteur Rob Pattinson. "Veel meisjes vinden hem niet echt leuk, ze zijn alleen verliefd op het door hem gespeelde karakter Edward", verwijst ze naar de film 'Twilight'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen