Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gezicht gezocht voor website Bastiaan van Schaik

Shownieuws

Bastiaan van Schaik zoekt een gezicht voor zijn online modewinkel. De stijlgoeroe zoekt een goed uitziende modeliefhebster die over een vlotte pen beschikt.

Bastiaan van Schaik is op zoek naar een gezicht voor zijn vernieuwde online modewinkel. De stijlgoeroe zoekt een goed uitziende modeliefhebster die over een vlotte pen beschikt.

De winnares wordt de ambassadrice van de online winkel ShopVIP van Van Schaik, die chef mode is van het tijdschrift Avantgarde. Dit houdt in dat ze één keer per maand model staat voor de aangeboden kleding. Daarnaast krijgt ze een eigen weblog om de leden op de hoogte te houden van het nieuws in modeland.

Vanaf maandag kunnen aspirant-missen zich aanmelden op de website. De jury, die behalve uit Van Schaik bestaat uit GTST-actrice Maria Kooistra en presentatrice Anouk Smulders, kiest uit de inzendingen twaalf finalisten. Eind juni wordt dan de winnares gekozen tijdens een finaleshow in het Amsterdamse Amstel Hotel. Na deze zoektocht gaat Van Schaik op zoek naar een mannelijk uithangbord.

ShopVIP is een online winkel die modeproducten tegen korting aanbiedt. Lid worden kan alleen op uitnodiging van een bestaand lid.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen