Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vliegende start voor 'Fast & furious'

Shownieuws

'Fast & furious' was het afgelopen weekeinde de best bezochte film in de Nederlandse bioscopen. De film bracht in totaal ruim 879 duizend euro op.

(Novum/AP) - 'Fast & furious' was het afgelopen weekeinde de best bezochte film in de Nederlandse bioscopen. De vierde film in de reeks waarin snelle auto's een hoofdrol spelen bracht in totaal ruim 879 duizend euro op.

De film met Vin Diesel in de hoofdrol was daarmee veel populairder dan de eveneens nieuwe film 'Monsters vs aliens', die tweede staat in de box office. De computeranimatiefilm over een meisje dat geraakt wordt door een meteoriet en verandert in een reus, was afgelopen weekeinde goed voor bijna 214 duizend euro.

De twee nieuwe films hebben de nummer één van vorige week, de komedie 'Bride wars', verstoten naar de derde plek op de lijst van films met de hoogste omzet. Op de vierde plek staat nieuwkomer 'The reader' met een weekendomzet van bijna 153 duizend euro.

In Amerika kwam 'Fast & furious' ook binnen op de hoogste positie van de box office. De film leverde in zijn openingsweekeinde omgerekend bijna 54 miljoen euro op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen