Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Ryan O'Neal weer opgepakt voor drugs

Shownieuws

Redmond O'Neal, de 24-jarige zoon van acteurs Ryan O'Neal en Farrah Fawcett, is opnieuw gearresteerd in een drugszaak. Hij had drugs bij zich bij een gevangenis

(Novum/AP) - Redmond O'Neal, de 24-jarige zoon van acteurs Ryan O'Neal en Farrah Fawcett, is zondag opnieuw gearresteerd in een drugszaak. Dat maakte de politie in Los Angeles bekend. De arrestatie volgt slechts enkele maanden na een vorige drugszaak.

Volgens de politie werd Redmond opgepakt op verdenking van een poging drugs een gevangenis binnen te smokkelen. Hij was bij het cellencomplex om een vriend een lift te geven. Tegen betaling van 25 duizend dollar borg komt hij vrij.

In september werden Ryan en Redmond O'Neal samen opgepakt omdat drugs in hun gezamenlijke woning in Malibu waren gevonden. Dat gebeurde tijdens een routinecontrole in verband met een eerder aan Redmond opgelegde proeftijd.

Na deze arrestatie bekende Redmond te zijn teruggevallen in zijn eerdere verslaving. De 67-jarige Ryan werd opgedragen een afkickprogramma te volgen. Ook Ryans dochter Tatum O'Neal kampt met drugsverslavingen en is in verband daarmee in aanraking geweest met justitie.

Volgens Amerikaanse media ligt de 62-jarige Farrah Fawcett -Ryans ex en Redmonds moeder- ondertussen in het ziekenhuis in Los Angeles. Ze lijdt aan kanker en zou met tegenslag kampen in haar strijd tegen de ziekte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen