Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bon Jovi-film in première op Tribeca Film Festival

Shownieuws

De documentaire 'When we were beautiful' over Bon Jovi beleeft zijn première op het Tribeca Film Festival. De film wordt op 29 april voor het eerst vertoond.

De documentaire 'When we were beautiful' over Bon Jovi beleeft zijn première op het Tribeca Film Festival. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Hollywood Reporter. De documentaire wordt op 29 april voor het eerst vertoond op het festival in New York.

Voor 'When we were beautiful' zijn de Amerikaanse rockers van Bon Jovi gevolgd tijdens hun Lost Highway tournee, waarmee ze van oktober 2007 tot juli vorig jaar de wereld over reisden. De film wordt uitgebracht ter ere van het 25-jarig bestaan van de band. In oktober verschijnt er onder dezelfde titel een boek met niet eerder gepubliceerd fotomateriaal en door de bandleden geschreven teksten.

Het Tribeca Film Festival beleeft dit jaar van 22 april tot en met 3 mei zijn achtste editie. Het evenement werd in 2002 opgericht door onder anderen Robert de Niro als reactie op de aanslagen van 11 september 2001. De bedoeling van het festival was om de wijk Tribeca in Manhattan nieuw leven in te blazen. De buurt had financieel zwaar te lijden onder het instorten van de Twin Towers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen