Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Farrah Fawcett vraagt fans te blijven hopen

Shownieuws

Farrah Fawcett laat de moed niet zakken. Dat heeft de aan kanker lijdende actrice, die is opgenomen in het ziekenhuis, via haar woordvoerder laten weten.

Farrah Fawcett laat de moed niet zakken. Dat heeft de aan kanker lijdende actrice, die momenteel in het ziekenhuis ligt, via haar woordvoerder laten weten. "Farrah houdt hoop en ze hoopt dat haar fans dat ook willen doen", verklaarde de woordvoerder maandag tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

De woordvoerder bevestigde de berichten in verschillende media over de ziekenhuisopname van zijn 62-jarige cliënte. Ze zou een inwendige bloeding hebben gehad nadat ze vorig week een onbekende ingreep onderging in Duitsland. De bloeding zou niet direct te maken hebben gehad met haar ziekte, maar zijn ontstaan omdat ze te snel na de ingreep in het vliegtuig terug naar Amerika is gestapt.

Fawcett onderging anderhalf jaar geleden een alternatieve kankertherapie in Duitsland nadat bleek dat de anale kanker die het jaar daarvoor succesvol bestreden leek, terug was gekomen. Ze zou ze nog regelmatig contact hebben met haar Duitse artsen. Of deze doktoren haar vorige week hebben geopereerd en wat ze daarbij precies hebben gedaan, is onbekend.

De ziekenhuisopname is niet de enige tegenslag voor Fawcett. Haar zoon Redmond, die ze kreeg met haar ex-man Ryan O'Neal, werd zondag gearresteerd op verdenking van een poging drugs een gevangenis binnen te smokkelen. De 24-jarige werd al in september ook al gearresteerd in verband met een drugszaak. Hij werd destijds samen met zijn vader opgepakt nadat er drugs in hun huis in Malibu was gevonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen