Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gisele Bündchen opnieuw getrouwd

Shownieuws

Het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen is zaterdag getrouwd op Costa Rica. Een fotograaf beweert dat een bodyguard van Bundchen zijn auto heeft beschoten.

(Novum/AP) - Het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen is zaterdag op Costa Rica opnieuw in het huwelijksbootje gestapt met haar geliefde Tom Brady. De krant Al Dia schreef zondag dat ongeveer vijftig gasten het feest bijwoonden in het strandplaatsje Santa Teresa. Bündchen en Brady, die bij American footballclub New England Patriots speelt, trouwden in februari al eens tijdens een bescheiden ceremonie in de VS.

Een fotograaf van het Franse persbureau AFP meldde dat een bodyguard van Bündchen zijn auto beschoot nadat hij weigerde zijn camera in te leveren. Een fotograaf van Al Dia zegt dat hij ook in de auto zat en aangifte bij de politie heeft gedaan. Niemand raakte gewond.

"Ik heb geen weet van de beschreven gebeurtenissen", stelde Brady's manager zondagavond in een reactie. Ook het aanwezige veiligheidspersoneel heeft volgens hem laten weten niets te weten van het incident. Hij wil daarom verder geen commentaar leveren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen