Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Chris Brown gooit het op een akkoordje'

Shownieuws

Chris Brown staat op het punt om een deal te sluiten met justitie over de vermeende mishandeling van Rihanna. Dat meldt entertainmentsite TMZ.

Chris Brown staat op het punt om een deal te sluiten met justitie over de vermeende mishandeling van Rihanna. Dat zegt een anonieme bron tegen de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. De 19-jarige Brown moet maandag weer voor de rechter verschijnen en zal dan aangeven dat hij onschuldig is. Dat lijkt echter een formaliteit.

Volgens bronnen van TMZ zou Rihanna, die zelf op Barbados zit om zo ver mogelijk van de hele zaak te zijn, bij Brown hebben aangedrongen op een schikking in de zaak. Ze wil zelf in ieder geval niet getuigen tegen Brown met wie ze inmiddels weer samen zou zijn.

De inhoud van de deal met justitie is nog niet bekend. Het zou kunnen dat Brown een celstraf accepteert om te voorkomen dat de zaak voor de rechter komt waarbij hij in de spotlights komt te staan.

Brown zou Rihanna begin februari tijdens een ruzie onder meer hebben geslagen en gebeten. Ook zou hij haar keel hebben dichtgeknepen, waardoor ze bijna het bewustzijn verloor. Er lekten foto's uit waarop te zien was hoe het gezicht van Rihanna, als de foto's echt waren, opgezwollen en beschadigd was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen