Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Roseanne Barr werkt aan nieuwe serie

Shownieuws

Roseanne Barr heeft haar zinnen gezet op een nieuwe komedieserie met zichzelf in de hoofdrol. In de jaren negentige vergaarde ze roem met de serie Roseanne.

Roseanne Barr heeft haar zinnen gezet op een nieuwe komedieserie met zichzelf in de hoofdrol. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Hollywood Reporter. De actrice, in de jaren negentig succesvol met haar eigen serie Roseanne, heeft een voorstel voor de serie ingediend bij de Amerikaanse zender Fox.

Voor de nieuwe show, waarin Barr net als in Roseanne de rol van gezinshoofd speelt, heeft de 56-jarige actrice producer Caryn Mandabach aangetrokken. Met haar werkte ze ook samen bij Roseanne. Het script van de serie wordt geschreven door Arrested Development-schrijver Jim Vallely.

Roseanne, waarin Barr de moeder speelde van twee dochters en een zoon in een Amerikaans middenklassengezin, was tot 2000 negen seizoenen lang een succes. Na afloop van de serie presenteerde de actrice onder meer een kookprogramma, was ze het onderwerp van een realityprogramma en toerde ze langs theaters met haar eigen komedieshow.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen