Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna verlaat Malawi zonder adoptiekind

Shownieuws

Popicoon Madonna heeft na een kort verblijf Malawi in haar privéjet verlaten. Ze deed daar deze week een mislukte poging een tweede kind te adopteren.

Popicoon Madonna heeft na een kort verblijf Malawi in haar privéjet verlaten. Ze deed daar deze week een mislukte poging een tweede kind te adopteren. De zangeres heeft aangekondigd juridische stappen te nemen. Volgens de luchtvaartautoriteiten vertrok Madonna richting Londen.

Madonna adopteerde in 2006 al een zoontje uit het Afrikaanse land, David. Toen ze hem kwam ophalen, zag ze in het weeshuis ook het 3-jarig meisje dat ze nu wil adopteren. De autoriteiten staan dit echter niet toe, officieel omdat de zangeres nooit in Malawi heeft gewoond.

Toen het Madonna in 2006 nog wel lukte een kind mee te nemen, woonde ze ook niet in Malawi. Wel was ze toen nog getrouwd met regisseur Guy Ritchie. Haar pogingen om nu als alleenstaande vrouw nog een kind te adopteren stuitten op verzet van stichtingen die de belangen van kinderen behartigen.

Voorafgaand aan haar vertrek gaf Madonna zaterdag een afscheidsfeestje. Dansers in traditionele kledij fêteerden de gasten, waaronder overheidsbestuurders.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen