Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Guy Ritchie vindt Madonna goede moeder

Shownieuws

Guy Ritchie is teleurgesteld dat Madonna's adoptiepoging is afgewezen. De regisseur liet bovendien weten dat hij de plannen van de zangeres steunt.

Guy Ritchie heeft zijn teleurstelling geuit over de mislukte adoptiepoging van zijn ex Madonna. "Madonna is een fantastische en liefhebbende moeder, die ontzettend veel geeft om haar kroost en kinderen die hulp nodig hebben", zo liet hij in een verklaring weten. Dat meldt de Britse krant de Daily Telegraph vrijdag.

Ritchie zegt zijn ex-vrouw te steunen in haar voornemen een 3-jarig meisje uit Malawi te adopteren. "Ze wil alleen maar een toegewijde ouder zijn en probeert haar bevoorrechte leven te delen met anderen", legt hij uit. Vrijdag wees een rechter het adoptieverzoek van de zangeres nog af, omdat ze niet voldoet aan de eis minstens achttien maanden in het Afrikaanse land te wonen.

De Britse regisseur heeft er het volste vertrouwen in dat de Queen of Pop de volgende keer wel slaagt. "Deze keer werkte het niet, maar er komen geheid nieuwe kansen", concludeert hij. "Hopelijk lukt het dan wel, want ze is een goede moeder."

De 50-jarige zangeres legt zich echter nog niet neer bij de uitspraak van de rechter. Via een hoger beroep hoopt ze alsnog de adoptie af te dwingen. In 2006 adopteerden Madonna en Ritchie, die afgelopen jaar na een huwelijk van acht jaar scheidden, het eveneens uit Malawi afkomstige jongetje David Banda.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen