Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Realityster Jade Goody begraven

Shownieuws

De aan kanker overleden realityster Jade Goody werd zaterdag onder grote belangstelling begraven in Essex. Duizenden mensen bewezen de laatste eer aan Goody.

De aan kanker overleden Big Brother-ster Jade Goody werd zaterdag onder grote belangstelling begraven in Essex. Duizenden mensen bewezen de laatste eer aan de realityster. Dat meldt de Britse krant The Sun zaterdag.

Tijdens een rouwstoet, die vanuit een Londens uitvaartcentrum naar een kerk in het nabijgelegen Essex trok, gooiden toeschouwers bloemen op de passerende lijkwagen. Naast de kerk waren grote videoschermen neergehangen, zodat iedereen de uitvaartdienst, die ook live op de televisie werd uitgezonden, kon volgen.

Echtgenoot Jack Tweed, met wie ze vlak voor haar dood trouwde, droeg de witte doodskist met zes anderen de kerk binnen. In een toespraak stelde hij dat zijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn zonder Goody aan zijn zijde.

Goody, moeder van twee kinderen, overleed op 27-jarige leeftijd aan baarmoederhalskanker. Ze werd bekend door haar deelnames aan het televisieprogramma Big Brother. In 2007 raakte ze in opspraak tijdens Celebrity Big Brother, nadat ze de Indiase actrice Shilpa Shetty beledigde. Haar racistische uitlatingen zorgden voor veel ophef. In een poging de zaak helemaal recht te zetten deed Goody mee aan de Indiase versie van Big Brother. Tijdens de opnamen werd vastgesteld dat ze kanker had in haar darmen en lever.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen