Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sensation Black slaat een jaartje over

Shownieuws

Er komt dit jaar geen Sensation Black in de Amsterdam ArenA. Om het tienjarige jubileum te vieren, staat de witte editie op 3 en 4 in juli in het stadion.

Sensation Black gaat dit jaar niet door. Het evenement keert volgend jaar terug onder een andere naam op een nieuwe locatie. Om het tienjarige jubileum dit jaar van Sensation te vieren staat de witte editie op 3 en 4 juli voor het eerst twee avonden achter elkaar in de Amsterdam Arena, laat organisator ID&T weten.

Het thema van het evenement is dit jaar 'Wicked Wonderland'. De bezoekers worden volgens de organisatie meegenomen in een avontuurlijke reis vol mysterieuze en sensuele geheimen en ontdekkingen. Bezoekers worden zoals gewoonlijk geacht zich in het wit te hullen

Na de première in Amsterdam begint Sensation aan een nieuwe wereldtournee. Het evenement trekt naar vijftien landen en strijkt onder andere neer in steden als Madrid, Kopenhagen, Sao Paulo, Praag en Sint Petersburg. Op oudjaarsavond staat de show net als vorig jaar weer in Düsseldorf en Melbourne.

De voorverkoop voor het evenement start op 28 maart via internet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen