Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jerry Springer speelt in 'Chicago'

Shownieuws

Jerry Springer treedt op in de Londense musical 'Chicago'. De 65-jarige talkshowhost kruipt in de huid van de gladde advocaat Billy Flynn.

(Novum/AP) - Jerry Springer treedt op in de Londense musical 'Chicago'. De talkshowhost kruipt in de huid van de gladde advocaat Billy Flynn. De 65-jarige Springer speelt vanaf juni zes weken lang in de productie. Hij gaat zanglessen nemen, zo heeft hij dinsdag gezegd.

Eerder deze maand maakte Springer bekend te stoppen met het presenteren van de talentenjacht America's Got Talent, omdat hij zich meer op zijn andere bezigheden wil concentreren. Hij presenteert sinds 1991 The Jerry Springer Show, waarin hij gasten aanspoort om intieme geheimen op de televisie te onthullen. Zes jaar geleden was in Londen een op de show gebaseerde musical te zien, 'Jerry Springer: the opera'.

'Chicago' is sinds 1997 te zien in het Londense theaterdistrict West End. Oorspronkelijk stond de show in het Adelphi Theater, maar sinds 2006 is de productie in het Cambridge Theater te zien. Springer is niet de eerste ster die tijdelijk deel uitmaakt van de cast. Onder anderen Jessica Simpson, David Hasselhoff en Kelly Osbourne speelden al eens mee.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen