Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Terminale Jade Goody trouwt zondag

Shownieuws

Jade Goody trouwt zondag met haar vriend Jack Tweed. De Britse realityster is terminaal ziek, ze heeft kanker die is uitgezaaid naar haar lever, darmen en lies.

De Britse realityster Jade Goody trouwt zondag met haar vriendje Jack Tweed. Dat heeft haar woordvoerder bevestigd tegenover BBC News. "Als haar gezondheid het toelaat tenminste", voegde hij toe. De 27-jarige Goody is terminaal ziek, ze heeft kanker die is uitgezaaid naar haar lever, darmen en lies.

In tegenstelling tot eerdeer berichten trouwen de voormalige Big Brother-deelneemster en haar geliefde niet in het ziekenhuis. Ze zijn van plan elkaar het jawoord te geven in het Down Hall Country House, een chique trouwlocatie in Hertfordshire. Goody zal een jurk dragen die haar is geschonken door Mohamed Al Fayed, de eigenaar van het luxe warenhuis Harrods.

De ceremonie zal waarschijnlijk tegen betaling worden verslagen door een nog onbekend tijdschrift. Goody heeft aangegeven dat ze voor haar dood zo veel mogelijk geld wil verdienen voor haar twee zoontjes: Bobby van 5 en Freddy van 4 jaar.

De trouwerij wordt ook vastgelegd door Living TV. De Britse zender was al bezig met een realityshow over Goody voordat er afgelopen zomer kanker bij haar werd geconstateerd. Ze heeft ondanks haar ziekte toestemming gegeven om door te gaan met het vastleggen van haar leven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen