Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nanny eist bijna dertigduizend euro van De Niro

Shownieuws

Een door Robert De Niro ontslagen oppas heeft de acteur aangeklaagd. De nanny meent nog veertigduizend dollar (bijna dertigduizend euro) van hem te krijgen.

(Novum/AP) - Een door Robert De Niro ontslagen oppas heeft de acteur aangeklaagd. De nanny meent nog veertigduizend dollar (bijna dertigduizend euro) van hem te krijgen.

Alexis Barry, zoals het kindermeisje heet, zegt geen cent te hebben ontvangen voor de door haar gedraaide 750 overuren. Ook wil ze geld zien voor de tien vakantiedagen die ze nooit zegt te hebben opgenomen.

Barry begon in 2006 voor De Niro en diens vrouw Grace Hightower te werken. Tien maande later werd ze naar eigen zeggen op straat gezet, omdat ze bekendmaakte te stoppen. Ze paste op het 11-jarige zoontje van het koppel.

Begin dit jaar werd de 'Meet the Fockers'-acteur ook al aangeklaagd door twee obers van zijn restaurantketen Nobu. Uiteindelijk betaalde hij bijna twee miljoen euro aan de werknemers en ex-werknemers van de drie vestigingen in New York, omdat zij gedwongen zouden zijn hun fooi te delen met het management. Ook zou overwerk niet worden uitbetaald.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen