Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna in hoger beroep in adoptieproces

Shownieuws

Madonna gaat in hoger beroep tegen de beslissing dat ze geen tweede kind mag adopteren uit Malawi. Dat heeft haar advocaat vrijdagmiddag aangekondigd,

Madonna gaat in hoger beroep tegen de beslissing van een rechter in Malawi dat ze geen tweede kind mag adopteren uit dat land. Dat heeft de advocaat van de Amerikaanse zangeres vrijdagmiddag aangekondigd tegenover het Britse persbureau Reuters.

Eerder op de dag wees de rechter het adoptieverzoek van Madonna af omdat ze niet voldoet aan de bepaling dat adoptieouders minstens achttien maanden in het Afrikaanse land moeten wonen. De superster had een verzoek ingediend om het 4-jarige meisje Chifundo James aan haar gezin toe te voegen.

Toen Madonna in 2006 haar nu 3-jarige zoontje David adopteerde uit Malawi bepaalde een rechter dat de zangeres de standaardregels mocht omzeilen. Zij en haar man Guy Ritchie, van wie ze eind vorig jaar scheidde, kregen destijds toestemming om het kind mee te nemen naar hun woonplaats Londen om daar de verplichte achttien maanden af te wachten voordat de adoptie definitief werd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen