Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heather Locklear niet terug in Melrose Place

Shownieuws

Heather Locklear ziet af van een terugkeer in Melrose Place. De actrice zou een rol in de remake hebben afgeslagen omdat ze niet tevreden was met het script.

Heather Locklear ziet af van een terugkeer in Melrose Place. Dat bevestigt haar woordvoerder tegenover het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. De actrice heeft een aanbod afgeslagen om de cast van de remake van de serie te versterken, omdat ze het script ongeloofwaardig vond.

Locklear speelde tussen 1993 en 1999 de rol van Amanda Woodward. De actrice is niet te spreken over de manier waarop Amanda in de serie zou terugkeren, zegt haar woordvoerder. Over het aanbod dat haar was gedaan, zijn geen details bekendgemaakt.

De remake van Melrose Place, over de bewoners van een appartementengebouw in Los Angeles, wordt dit najaar op de Amerikaanse buis verwacht. Het is niet bekend of andere acteurs die een rol speelden in de oorspronkelijke show terugkeren in het programma. Enkelen van hen, onder wie Lisa Rinna (Taylor), Josie Bisset (Jane) en Grant Show (Jake), zouden hebben aangegeven daarvoor open te staan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen