Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fats Domino bron voor Little Richard en Chuck Berry

Shownieuws

Little Richard en Chuck Berry behoren tot de artiesten die op 30 mei meedoen aan het benefietconcert 'The Domino Effect'. Ze zingen nummers van Fats Domino.

(Novum/AP) - Little Richard en Chuck Berry verlenen op 30 mei hun medewerking aan het benefietconcert 'The Domino Effect'. De bejaarde grondleggers van de rock-'n-roll zingen nummers die bekend zijn geworden door hun collega Fats Domino.

Met het concert in de New Orleans Arena wordt geld opgehaald voor scholen en parken in de stad, die in augustus 2005 zwaar werd getroffen door de orkaan Katrina. Een groot deel van de stad werd verwoest. Het evenement wordt georganiseerd door footballspeler Drew Bees van de New Orleans Saints, die sinds 2007 al meer dan een miljoen euro verzamelde voor zijn stichting Operation Kids.

De 81-jarige Domino, die in New Orleans is geboren en daar nog steeds woont, zal aanwezig zijn bij het concert. Hij treedt echter niet op. Ook artiesten als Keb Mo, Junior Brown en Taj Mahal zullen zijn nummers als 'Whole lotta loving' en 'Blueberry Hill' vertolken voor het goede doel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen