Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Baby Charlie Sheen nog in ziekenhuis

Shownieuws

Een baby van de twee weken geleden geboren tweeling van Charlie Sheen ligt nog in het ziekenhuis. Baby Max heeft nog niet het gewenste gewicht bereikt.

Een van de baby's van Charlie Sheen en zijn vrouw Brooke ligt nog steeds in het ziekenhuis, ruim twee weken nadat hij en zijn tweelingbroer werden geboren. Dat heeft de acteur bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. Baby Max moet ter observatie in het ziekenhuis blijven omdat hij nog niet het gewicht heeft bereikt dat een pasgeboren kind in Amerika moet hebben voor het naar huis mag.

Volgens Sheen heeft zijn zoontje een gezonde afkeer van het eten in het ziekenhuis. "Ik ken heel veel mensen die niet gek zijn op het eten in ziekenhuizen, ik heb alleen nooit beseft dat die aversie al zo vroeg kan beginnen", grapte hij. Volgens de woordvoerder van Sheen gaat het de laatste dagen echter goed met het gewicht van Max en mag hij naar verwachting snel naar huis.

Max en zijn broertje Bob werden op 14 maart geboren in een ziekenhuis in Los Angeles. Het zijn de eerste kinderen uit het huwelijk van de 43-jarige acteur en de 31-jarige Brooke, die elkaar vorig jaar mei het jawoord gaven. Sheen heeft al drie dochters: Cassandra (24) uit zijn relatie met Paula Profit en Sam (4) en Lola (3) uit zijn huwelijk met actrice Denise Richards.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen