Kies je favoriete radiostation

Dossiers

3FM-dj's presenteren met verstandelijk beperkten

Shownieuws

Sander Lantinga en Coen Swijnenberg presenteren hun 3FM-show vrijdag samen met Johnny de Mol en drie verstandelijk beperkten. Aanleiding is een weddenschap.

3FM-dj's Sander Lantinga en Coen Swijnenberg presenteren hun Coen en Sander Show vrijdagmiddag samen met Johnny de Mol en drie verstandelijk beperkten. Dat meldt BNN donderdag.

Aanleiding is een weddenschap met De Mol. De Veronica-presentator beloofde zijn hoofd kaal te scheren wanneer de eerste uitzending van zijn televisieprogramma Down met Johnny meer dan een miljoen kijkers zou trekken. Als dat niet zou lukken, dan mocht De Mol de Coen en Sander Show helpen presenteren met drie verstandelijk gehandicapten die meedoen aan zijn tv-programma.

De eerste aflevering van het Down met Johnny, waarin De Mol verstandelijk gehandicapten volgt, trok uiteindelijk een half miljoen kijkers. Daarom gaat hij vrijdag met Mike, Lize en Berry de 3FM-studio in. Volgens BNN willen Coen en Sander dan ook vaststellen of Johnny niet toch kan worden verlost van wat van zijn lange manen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen