Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Derde boek Xenia Kasper deels autobiografisch

Shownieuws

De derde roman 'Countdown. Nog 1 jaar opvoeden' van Xenia Kasper bevat, in tegenstelling tot haar vorige twee boeken, een aantal autobiografische elementen.

De derde fictieve roman 'Countdown. Nog 1 jaar opvoeden' van Xenia Kasper bevat, in tegenstelling tot haar vorige twee boeken, een aantal autobiografische elementen. Het boek over opvoeden en loslaten, dat medio juni verschijnt, gaat over een atypische moeder-dochterrelatie waarin vertrouwen en luxe een grotere rol spelen dan gezag en grenzen stellen.

Kaspers dochter Victoria was de grote inspiratiebron voor het boek. "De aanleiding was de fase waar ik zelf in zat", legt de manager van Linda de Mol en Gordon uit. "Mijn dochter Victoria ging haar laatste schooljaar in en zou daarna het huis uitgaan. Ik kon putten uit eigen ervaring en uit alles wat Victoria en ik dat laatste jaar meemaakten."

Het derde boek van de 48-jarige Kasper is de opvolger van '32°C: 1 baby, 1 moord & 1perfecte man', dat begin vorig jaar verscheen. Haar debuutroman '38½: 1 man & 2 minnaars' uit 2007 werd vorig jaar ook in Rusland uitgebracht. Kasper verkocht in Nederland in totaal inmiddels meer dan dertigduizend boeken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen