Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Georgina vindt leven zonder Jort makkelijker

Shownieuws

Georgina Verbaan vindt haar leven zonder haar voormalig liefje Jort Kelder makkelijker sinds de breuk vorig jaar maart, omdat alles voor haar geregeld werd.

Georgina Verbaan vindt haar leven, zonder haar voormalig liefje Jort Kelder, makkelijker sinds de breuk vorig jaar maart. "Toen ik nog samenwoonde was alles geregeld, maar toch vond ik het leven ingewikkeld", vertelt ze in het damesblad Marie Claire. "Ik koos niet echt voor mezelf. Dat gaat me nu veel makkelijker af."

De 44-jarige Kelder regelde niet alleen alles in huis, maar beïnvloedde Verbaan ook in haar kledingkeuze. "Ik ben best halsstarrig in mijn kledingsmaak. Jort hield bijvoorbeeld van jurkjes met een ordinair decolleté. Dus die droeg ik", legt ze uit in het blad. "Maar dat zou ik nu nooit meer aantrekken."

Ook met haar bekendheid gaat de 29-jarige actrice nu beter om dan voorheen. "Lange tijd vond ik het moeilijk dat iedereen alles maar van me wilde weten, dat maakte me onzeker", zegt ze. "Tegenwoordig denk ik: dit is mijn leven en hier kies ik voor. Dat gevoel is heerlijk."

Verbaan is sinds begin maart te zien in de bioscoopfilm 'Oogverblindend'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen