Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Charly Lownoise wordt zenleraar

Shownieuws

Charly Lownoise heeft niet alleen verstand van muziek. De 40-jarige dj, die eigenlijk Ramon Roelofs heet, geeft vanaf april zentrainingen in Den Haag.

Charly Lownoise heeft niet alleen verstand van muziek. De 40-jarige dj, die eigenlijk Ramon Roelofs heet, gaat zentrainingen geven. Vanaf april geeft hij samen met zijn eigen zenleraar Raoul Destrée introductiecursussen in de boeddhistische meditatie in Den Haag.

Zelf volgde de artiest tien jaar lang zentrainingen en hij wil zijn kennis nu graag overdragen. "Er zijn veel mensen die behoefte hebben aan een bepaalde ontspanning en verdieping in hun leven. Zen is daarvoor een heel goede methode. Dat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek en kan ik op basis van eigen ervaring bevestigen."

Roelofsen genoot in de jaren negentig samen met Theo Nabuurs bekendheid als het duo Charly Lownoise & Mental Theo. Ze produceerden happy-hardcoreplaten en scoorden hits als 'Stars', 'Your smile' en 'Girls'. Eind 2007 publiceerde hij zijn levensverhaal in 'Autobiografie van een dj'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen