Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stern vast in verband met dood Anna Nicole Smith

Shownieuws

Howard K. Stern, de vriend en advocaat van Anna Nicole Smith, is gearresteerd in verband met haar dood. Hij zou haar verslavende medicijnen hebben verschaft.

(Novum/AP) - Howard K. Stern, de voormalige vriend en advocaat van Anna Nicole Smith, is gearresteerd in verband met haar dood. De raadsman is aangeklaagd wegens samenzwering en het verschaffen van verslavende medicijnen aan de playmate, die twee jaar geleden overleed aan een onbedoelde overdosis medicijnen. Hij heeft zichzelf donderdag aangegeven bij de politie en zit nog vast. De borg is vastgesteld op ruim vijftienduizend euro.

Twee artsen van Smith, die 38 was toen ze overleed, zijn ook aangeklaagd. Zij worden ervan verdacht een overvloed van medicijnen te hebben voorgeschreven aan de blondine. De artsen Sandeep Kapoor en Khristine Eroshevich verstrekten de medicijnen, waaronder valium, slaapmiddelen en methadon, aan Stern, die ze op zijn beurt aan Smith gaf. Het trio zou hebben bepaald welke middelen Smith kreeg en op die manier haar verslaving in de hand hebben gewerkt.

Smith overleed op 8 februari 2007, vijf maanden na de dood van haar 20-jarige zoon Daniel en de geboorte van haar dochtertje Dannielynn. Dit meisje werd geboren uit een affaire van Smith met paparazzo Larry Birkhead. Aanvankelijk beweerden Smith en Stern dat Dannielynn hun gezamenlijke kind was, maar dit bleek na een vaderschapstest niet waar te zijn.

Het is onbekend wanneer Stern en de twee artsen moeten voorkomen in de zaak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen