Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dj John Marks maakt songfestivalremix voor Toppers

Shownieuws

Dj John Marks is verantwoordelijk voor de remix van 'Shine'. Het trio zingt deze versie van het nummer in mei op het Eurovisie Songfestival in Moskou.

Dj John Marks is verantwoordelijk voor de remix van het liedje 'Shine', die vanaf vrijdag in de winkels ligt. Gordon, Jeroen van der Boom en René Froger zingen de 'New Wave Eurovision'-versie van het nummer in mei op het Eurovisie Songfestival in Moskou. Dit heeft het trio vrijdag bekendgemaakt. De oorspronkelijke versie van 'Shine' is geschreven door Gordon, onder het pseudoniem Ger van de Westelaken.

Marks maakte twee jaar geleden al een remix van 'Can you feel it' voor de Toppers. Dit lied werd destijds gebruikt voor de opening van de concerten die zij gaven in de Amsterdamse Arena.

De singles 'Carnival' en 'Insanity' van Marks deden het de afgelopen jaren goed in de nationale en internationale hitparades. De 27-jarige Nederlandse dj, die oorspronkelijk John Dirne heet, treedt regelmatig op in landen als Rusland, Polen, Spanje en Griekenland. Ook is hij sinds zeven jaar eigenaar van platenmaatschappij White Villa.

Nu de single en de videoclip van De Toppers beide klaar zijn, gaan de heren zich volledig toeleggen op de promotie en de invulling van hun songfestivalact. Het trio treedt binnenkort onder meer op in Goede Tijden Slechte Tijden. Ook hebben De Toppers een nieuwe internationale website gelanceerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen