Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Candy Dulfer werkt met Pete Philly op nieuw album

Shownieuws

Candy Dulfer krijgt op haar nieuwe cd 'Funked up & chilled out' hulp van Pete Philly. Hij is te horen op de cd van de saxofoniste en schreef mee aan nummers.

Candy Dulfer krijgt op haar nieuwe cd 'Funked up & chilled out' hulp van zanger en rapper Pieter Monzon, beter bekend als Pete Philly van het duo Pete Philly & Perquisite. De 28-jarige muzikant is te horen op het nieuwe album van de saxofoniste en hij schreef ook mee aan een aantal nummers.

Het nieuwe album van de 39-jarige Dulfer bestaat uit twee verschillende cd's. Candy laat volgens haar platenlabel op de albums twee verschillende persoonlijkheden zien, namelijk het 'opzwepende podiumbeest' en de 'ingetogen verleidster'. Het eerste album bevat opzwepende funk en r&b-tracks en de tweede cd bevat rustige nummers voor de late uurtjes.

'Funked up & chilled out' is de opvolger van het album 'Candy store', dat twee jaar geleden wereldwijd verscheen op het Amerikaanse jazzlabel Heads up International. De nieuwe cd van de dochter van Hans Dulfer verschijnt eveneens op dit label en is vanaf 6 april in Nederland te koop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen