Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Meer optredens Michael Jackson in aantocht

Shownieuws

Michael Jackson houdt het bij zijn concertreeks in Londen niet bij tien shows. Hij zal minimaal zeventien extra optredens geven, maakte de concertorganisator

(Novum/AP) - Michael Jackson houdt het bij zijn concertreeks in Londen niet bij tien shows. De King of Pop zal minimaal zeventien extra optredens geven, maakte de concertorganisator woensdag bekend. De kaartjes gingen woensdag in de voorverkoop en de vraag was zo groot, dat het computersysteem van Ticketmaster tijdelijk plat lag.

Zijn fans moeten naar de O2 Arena om Jackson in actie te zien. Aanvankelijk zou hij daar alleen in juli op het podium staan, maar vanwege de 'niet eerder vertoonde vraag naar kaarten' zijn augustus en september daaraan toegevoegd. Per optreden kunnen maximaal twintigduizend mensen de Arena binnen, die tussen de vijftig en 75 euro op tafel moeten leggen voor een kaartje.

Met zijn extra reeks optredens lijkt Jackson zich te houden aan zijn motto 'Don't stop till you get enough', de titel van een van zijn grootste hits. Wereldwijd verkocht hij meer dan 750 miljoen albums, maar zijn laatste nieuwe materiaal dateert alweer van acht jaar geleden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen