Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chantal Janzen ziet ouder worden niet als probleem

Shownieuws

Chantal Janzen heeft weinig zorgen over haar leeftijd. De 30-jarige, die het programma Zóóó30! gaat presenteren, noemt de sores van dertigers luxeproblemen.

Chantal Janzen heeft weinig problemen met haar leeftijd. De 30-jarige actrice, die samen met Ruben Nicolai het televisieprogramma Zóóó30! gaat presenteren, bestempelt de sores van dertigplussers die in het programma worden behandeld voornamelijk als luxeproblemen. In De Telegraaf meldt Janzen dat dertigersdilemma's niet aan haar besteed zijn.

Onzekerheden over relatie, kinderen en loopbaan zijn Janzen, in tegenstelling tot een hoop andere dertigers, vreemd. "Ik ben een uiterst gelukkig mens. Als kind wilde ik al op het toneel staan. Links of rechts in de hoek, maakte niet uit. Nu sta ik zelfs nog een paar stappen hoger", blikt ze terug. 'Ik ben bang dat ik ooit gestraft zal worden voor alle leuke dingen die me nu overkomen."

Toch kleven er ook voor de actrice en kersverse moeder nadelen aan het ouder worden. "Dat ik nu dat rokje niet pas door mijn zwangerschap", legt ze uit. "Ook is het lastige van dertig worden dat ik opeens besef dat ook mijn ouders ouder worden. Ik hoop dat ze er nog heel lang zullen zijn", aldus Janzen.

Zóóó30 is donderdagavond te zien op Nederland 3.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen