Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Toyboy Madonna mag niet telefoneren in haar bijzijn'

Shownieuws

Jesus Luz, de toy boy van Madonna, mag zijn mobieltje in haar bijzijn niet opnemen. Ze vindt het onbeschoft als hij telefoneert als hij bij haar is.

Jesus Luz, de nieuwe toy boy van Madonna, mag zijn mobiele telefoon niet opnemen in het bijzijn van de superster. "Ze heeft hem verteld dat het onbeschoft is om te telefoneren als hij bij haar is en hij schijnt het te accepteren", vertelt een ingewijde aan de Britse krant The Daily Mail. Luz mag alleen de telefoon opnemen als het pure noodzaak is.

De familie van het 22-jarige fotomodel weet altijd wanneer hij op bezoek is bij de 50-jarige zangeres. Luz schijnt namelijk onbereikbaar te zijn als hij in de buurt is van Madonna. Maar de regels die Madonna stelt, zijn eenzijdig. "Madonna neemt haar telefoon op wanneer ze maar wil", vertelt dezelfde bron aan de krant. "Dit is geen gelijkwaardige relatie."

Het gerucht gaat al langer dat de relatie tussen de 'material girl' en de Braziliaan een goedkope publiciteitsstunt is. Het bewijs lijkt vorige week geleverd. Luz werd toen gespot in zijn woonplaats Rio de Janeiro met het Braziliaans fotomodel Luciana, terwijl Madonna in New York verbleef. Jesus en Luciana leken elkaar erg leuk te vinden. "Hij fluisterde dingen in haar oor, pakte steeds haar hand en sloeg zijn hand rond haar middel", vertelde de ingewijde, die dit nieuws weer vernomen had van een toeschouwer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen