Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vanessa Williams werkt aan nieuw album

Shownieuws

Vanessa Williams, die wekelijks in de tv-serie Ugly Betty de valse Wilhelmina Slater neerzet, werkt weer aan een nieuw album, getiteld 'The real thing'.

Vanessa Williams, die wekelijks in de tv-serie Ugly Betty de valse Wilhelmina Slater neerzet, werkt weer aan een nieuw album. Dit onthult zij in het Amerikaanse dagblad USA Today. 'The real thing' wordt haar eerste album sinds vier jaar en is in Amerika vanaf 2 juni verkrijgbaar.

Het nieuwe album van de 46-jarige actrice en ex-fotomodel bevat een mix van muzikale stijlen waaronder jazz, samba, salsa, pop en R&B. Een cd met zomerse muziek was al lange tijd een wens van Williams. "Sinds ik een rol heb gespeeld in de salsafilm 'Dance with me' heb ik al het idee om een album te maken met Zuid-Amerikaanse klanken", legt ze uit in de krant.

Williams werkt op haar nieuwe album opnieuw met producer Keith Thomas. Met hem scoorde ze wereldhits als 'Save the best for last' en 'Colors of the wind', het thema van de Disney-film 'Pocahontas'. Met deze single scoorde Vanessa, veertien jaar geleden, haar laatste toptienhit in Nederland.

Het is nog onduidelijk of het album ook in Europa wordt uitgebracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen