Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Acteur T.R. Knight betrokken bij ongeluk

Shownieuws

Acteur T.R. Knight, bekend van Grey's Anatomy, is donderdag betrokken geraakt bij een auto-ongeluk in Los Angeles. Hij is ongedeerd, wel raakte een ander gewond

De Amerikaanse acteur T.R. Knight, bekend van de ziekenhuisserie Grey's Anatomy, is betrokken geraakt bij een auto-ongeluk in Los Angeles. De acteur bleef zelf ongedeerd, maar een inzittende van een van de andere twee auto's die bij het ongeluk waren betrokken, moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Het ongeluk gebeurde donderdagmiddag op Hollywood Boulevard. Een politiewoordvoerder zei tegen het Amerikaanse tijdschrift People dat er geen zwaargewonden zijn gevallen. Het is nog niet duidelijk wie het ongeluk heeft veroorzaakt.

Op foto's van de entertainmentwebsite TMZ is te zien hoe Knight, die dokter George O'Malley speelt in Grey's Anatomy, zich na het ongeluk lijkt te bekommeren om een op een brancard liggende gewonde. Ook is te zien hoe hij telefoontjes pleegt en praat met hulpverleners. Donderdag viert Knight zijn 36e verjaardag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen