Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Grace Jones maakt modeshow van concert

Shownieuws

Grace Jones toonde zich donderdag tijdens haar concert in Paradiso in Amsterdam in een groot aantal opvallende creaties, waaronder die van Catwoman en Cleopatra

Grace Jones toonde zich donderdag tijdens haar concert in Paradiso in Amsterdam in een groot aantal extravagante creaties. De 60-jarige zangeres van Jamaicaanse afkomst was onder meer gekleed in een Catwoman-outfit en in de stijl van Cleopatra. Ze droeg daarbij opvallende maskers, hoofddeksels in de vorm van fruitschalen en glitterhoedjes.

Jones, die van oorsprong Grace Mendoza heet, betrad ruim een uur te laat het podium. Ze zong voor het voornamelijk uit homo's bestaande publiek haar grote hits zoals 'La vie en rose', 'I've seen that face before' en 'Pull up to the bumper'. Van haar meest recente album 'Hurricane', haar eerste cd in negentien jaar, zong de donkere zangeres ook een aantal stukken.

Het ex-fotomodel sloot het concert, dat werd omlijst met veel visueel spektakel, af met haar wereldwijde megahit 'Slave to the rhythm', waarbij Grace het publiek trakteerde op een cursus hoelahoep.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen