Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Leona Lewis vangt een miljoen voor optreden

Shownieuws

Een miljardair heeft ruim één miljoen euro neergeteld voor een optreden van Leona Lewis. Hij huurde zangeres in voor de 21-jarige verjaardag van zijn dochter.

Een miljardair heeft ruim één miljoen euro neergeteld voor een optreden van Leona Lewis. John Caudwell, die de grote man is achter het bedrijf Phones4U, huurde de Britse X Factor-winnares in voor de 21-jarige verjaardag van zijn dochter. Dat meldt de Britse krant The Sun donderdag.

Lewis zong zaterdagnacht natuurlijk Happy Birthday. Ze deed ook een duet met Lili, zoals de miljardairsdochter heet. Eigenlijk zou de 23-jarige zangeres tot het einde van het jaar geen optredens meer geven. Ze wilde zich concentreren op haar tweede album. "Maar hiervoor maakte ze een uitzondering", vertelde een anonieme bron.

Caudwell liet eerder Diana Ross al overvliegen voor een privéconcert. Ook Whitney Houston en Rod Stewart traden voor hem op.

Caudwell is één van de rijkste inwoners van Engeland. Zijn vermogen wordt geschat op slordige 1,7 miljard euro. In 2003 droeg hij een deel van zijn bedrijf over aan telecomaanbieder Vodafone, wat hem ruim 430 miljoen euro opleverde. Drie jaar later deed hij de Caudwell Group voor 1,55 miljard van de hand.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen