Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Justin Timberlake lanceert eigen tequila

Shownieuws

Justin Timberlake lijkt vooral van sterke drank te houden. De zanger brengt namelijk in mei zijn eigen tequila op de markt, onder de naam 901.

Justin Timberlake lijkt vooral van sterke drank te houden. De zanger brengt namelijk zijn eigen tequila op de markt, onder de naam 901. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People woensdag.

Er werd ruim twee jaar aan de tequila van Justin gewerkt. Het zal, in ieder geval voorlopig, niet in Nederland te koop zijn. Het van oorsprong Mexicaanse alcoholische drankje komt in mei in de winkels te liggen in New York, Los Angeles, Las Vegas en St. Louis.

Timberlake heeft meerdere redenen voor de naam 901. Volgens de zanger is het 'de tijd waarop de avond eindigt, maar de nacht begint'. Ook is het een subtiele toespeling naar zijn geboortestad. Telefoonnummers in de geboortestad van Timberlake, Memphis, beginnen met die drie cijfers.

Naast zijn eigen drank heeft Timberlake ook al een eigen modelijn, William Rast, en een eigen muzieklabel, Tennman. Bij dat label staat de Nederlandse YouTube-sensatie Esmée Denters onder contract.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen