Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling nog drie jaar bij SBS 6

Shownieuws

Gerard Joling heeft woensdag zijn contract bij SBS 6 met drie jaar verlengd, tot de zomer van 2012. De zanger is in zijn nopjes met de verlengde samenwerking.

Gerard Joling heeft woensdag zijn contract bij SBS 6 met drie jaar verlengd, tot de zomer van 2012. Dat heeft SBS donderdag bekendgemaakt.

De zanger is in zijn nopjes met de verlengde samenwerking. "Ik voel me echt thuis bij SBS 6. We gaan er weer drie fantastische jaren van maken", zegt hij in een verklaring.

Joling is opnieuw een exclusieve verbintenis aangegaan met de zender. Vorig jaar wilde hij nog een uitstapje maken naar de Tros, om daar met de Toppers een reallifesoap te gaan verzorgen in aanloop naar hun Songfestival-deelname. SBS stak daar toen een stokje voor. Mede daardoor brak Joling uiteindelijk met collega-Toppers Gordon en René Froger.

Ook SBS-directeur Eric van Stade is verheugd over de contractverlenging. "Gerard past uitstekend bij de warmte en gezelligheid waar SBS 6 voor staat. Hij is uitgegroeid tot een bepalend en zeer succesvol gezicht voor de zender en daar zijn we ontzettend blij mee".

In 2003 was de zanger voor het eerst te zien bij SBS 6 met entertainmentprogramma Shownieuws. Vervolgens groeide hij met televisieprogramma's als 'So you wannabe a popstar', 'Sterren dansen op het ijs' en Wie Ben Ik? uit tot een van de paradepaardjes van SBS 6.

Vanaf zaterdag presenteert Joling het tweede seizoen van Holland's Got Talent.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen