Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Langjarig straatverbod tegen ex-vriend Britney

Shownieuws

Na meerdere voorlopige straatverboden, is er nu een langjarig straatverbod ingesteld tegen Adnan Ghalib, een ex-vriend van Britney Spears. Het geldt drie jaar.

(Novum/AP) - Na meerdere voorlopige straatverboden, is er nu een langjarig straatverbod ingesteld tegen Adnan Ghalib, een ex-vriend van Britney Spears. Een rechter in Los Angeles kende het verbod woensdag toe. Het straatverbod geldt drie jaar: tot maart 2012 moet Ghalib bij Spears uit de buurt blijven.

De vader van Spears -aangesteld als bewindvoerder van de zangeres- had eerder om het straatverbod tegen Ghalib, tegen Britneys voormalig manager Sam Lutfi en tegen haar voormalig advocaat Jon Eardly gevraagd; en de rechter had ze steeds op voorlopige basis toegekend.

De drie zouden hebben geprobeerd de curatele te verstoren waaronder Spears was geplaatst. Zij staan te boek als 'foute types', die om de zangeres heen hingen in de tijd dat het een stuk slechter met haar ging.

Ghalib heeft volgens de vader van Spears niet geprotesteerd tegen het opleggen van de maatregel. Later moet een besluit volgen over het langjarige straatverbod tegen Lutfi en Eardly.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen