Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuw hondje Oprah Winfrey overleden

Shownieuws

Een van de twee puppies die Oprah Winfrey vorige maand aanschafte is overleden. De andere is ziek. Winfrey haalde de hondjes uit een dierenasiel in Chicago.

Een van de twee puppies die Oprah Winfrey vorige maand aanschafte is overleden. Dat zei een goede vriendin van de talkshowhost tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Winfrey haalde de hondjes Sadie en Ivan uit een dierenasiel in Chicago. Begin maart liet ze foto's van ze zien tijdens haar talkshow. Enkele dagen later werd Ivan ziek door een besmettelijk virus dat het maag-darmkanaal aantast. De pup overleed eind vorige week.

Ook het andere hondje, Sadie, is inmiddels getroffen door het virus. Winfrey heeft de acht weken oude cockerspaniel laten opnemen in een dierenziekenhuis in de hoop dat het daar gered kan worden, zei King.

Winfrey heeft al het nodige hondenleed meegemaakt. Vorig jaar overleden haar cockerspaniëls Sophie en Solomon; het jaar daarvoor stikte haar golden retriever Gracie in een plastic balletje. Winfrey heeft nog twee golden retrievers, Luke en Layla.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen