Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Natasha Richardson overgebracht naar New York

Shownieuws

Natasha Richardson is overgevlogen naar een ziekenhuis in New York. De actrice raakte maandag gewond bij een skiongeluk in Canada. Haar familie is bij haar.

(Novum/AP) - Natasha Richardson is overgevlogen naar een ziekenhuis in New York, vanuit het hospitaal in Montreal waar ze eerder lag. De actrice, die maandag gewond raakte bij een skiongeluk in Canada, wordt in New York bijgestaan door haar familie. Volgens onbevestigde berichten is haar toestand ernstig.

De 45-jarige actrice kwam maandag ten val tijdens een privéles op een piste voor beginnende skiërs bij het skioord Mont Tremblant in Quebec, ruim honderd kilometer van Montreal. Volgens een door het skiresort uitgegeven verklaring leek er aanvankelijk weinig aan de hand en had ze geen zichtbare verwondingen. Toen ze terug in het hotel echter over hoofdpijn klaagde, werd ze naar het ziekenhuis gebracht.

Richardsons man, de Ierse acteur Liam Neeson, verliet direct de set van de in Toronto opgenomen film 'Chloe' om zich bij haar te voegen.

Richardson is een telg uit een bekend Brits acteursgeslacht. Haar vader is de overleden regisseur Tony Richardson, haar moeder is Oscarwinnares Vanessa Redgrave. Zij werd dinsdag gefotografeerd toen ze het ziekenhuis Lenox Hill in New York binnenging. Het is onduidelijk hoe het nu gaat met Richardson.

Richardson speelde in films als 'The parent trap' en 'The handmaid's tale'. In 1998 won ze een Tony Award voor haar optreden in de musical 'Cabaret'. Met Neeson heeft ze twee zoons.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen