Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verjaardag Heleen van Royen in lingerierestaurant

Shownieuws

Heleen van Royen heeft vorige week haar verjaardag gevierd in een lingerierestaurant in haar woonplaats in de Portugese Algarve. De schrijfster, die op 9 maart jarig was, had naar eigen zeggen geen betere plek kunnen bedenken om haar 44ste levensjaar te vieren.

"Je wordt bediend door goedgebouwde obers, gehuld in slechts een strakke boxershort en een paar gympen en de serveerster oogt koket in haar korset met jarretels", schrijft ze op haar website. "En net als je ogen een beetje beginnen te wennen aan al het naakt, worden de lichten gedimd, zwelt de muziek aan, verschijnen de strippers ten tonele en begint de show."

Van Royen beweert tussen de gerechten door te hebben genoten van zowel de naakte vrouwen als de blote mannen. "Ik ben een keer gegrepen door een blondine en twee keer door de mannelijke stripper, beter bekend als Het Beest", schrijft ze. "Ik liet me maar al te graag door hem verwennen, misschien iets te graag, want na afloop voelde Het Beest zich geroepen om pro forma zijn excuses aan te bieden aan mijn man Ton."

De schrijfster van boeken als 'De gelukkige huisvrouw' en 'De ontsnapping' laat weten dat er een groot aantal compromitterende foto's is gemaakt tijdens de avond. Ze wil die echter niet op haar site plaatsen. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde Artikelen