Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Art Rooijakkers presentator De Spaanse Droom

Shownieuws

Art Rooijakkers presenteert De Spaanse Droom. De show, waarin zes koppels strijden om een bed & breakfast in Spanje, wordt dit najaar uitgezonden bij Net 5.

Art Rooijakkers neemt de presentatie op zich van het Net 5-programma De Spaanse Droom. Dat heeft de zender dinsdag bekendgemaakt. De show, waarin zes Nederlandse koppels strijden om een bed & breakfast in Spanje, wordt dit najaar uitgezonden.

De stelletjes moeten voor het programma samen een bed & breakfast opzetten en runnen. Elke week valt er een koppel af. De winnaars mogen zich de eigenaren noemen van de b&b. Het eerste seizoen van het Endemol-programma speelde zich af in Italië en werd door de KRO uitgezonden onder de naam De Italiaanse Droom.

Net 5 ziet Rooijakkers, die eerder onder meer Peking Express en Return to Sender presenteerde bij de zender, als de ideale presentator van de show. Hij heeft een jaar in Spanje gewoond en beheerst de taal daarom enigszins. Zelf vindt Rooijakkers zijn Spaans voor verbetering vatbaar. "Ik heb voor de zekerheid mijn lesboekjes uit mijn stoffige bureaulade getrokken", verklaart hij.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen