Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Tarzan'-datingavond levert acht koppels op

Shownieuws

Een 'Tarzan'-datingavond in het Circustheater heeft maandag acht nieuwe koppels opgeleverd. De avond werd gepresenteerd door Ron Link en Bente van den Brand.

Bij een datingavond in het Circustheater in Scheveningen hebben maandag zestien vrijgezellen een 'match' gevonden. Dat heeft Joop van den Ende Theaterproducties, dat het evenement organiseerde, dinsdag bekendgemaakt. De avond werd gepresenteerd door Ron Link en Bente van den Brand, de hoofdrolspelers uit de musical 'Tarzan'.

Het datingevenement werd met Link en Van den Brand in hun rollen als Tarzan en Jane gehouden onder het motto: 'Vind je eigen Tarzan of Jane'. Ruim vijfhonderd vrijgezellen schreven zich in voor het avondje speeddaten. Uiteindelijk vonden zestien mensen 'een nieuwe liefde'. De acht nieuwbakken koppels ontvingen kaarten voor de musical 'Tarzan'. Onder hen werden ook drie hotelovernachtingen verloot.

'Tarzan' ging in april vorig jaar in première. De hoofdrollen werden toen vervuld door Ron Link en Chantal Janzen. Van den Brand nam in september de rol van Janzen over omdat zij met zwangerschapsverlof ging. Eind vorige maand beviel de blondine van zoon James. 'Tarzan' is op 31 maart voor het laatst te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen