Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Erik de Zwart aast op FM-frequentie Arrow

Shownieuws

Erik de Zwart heeft aangegeven interesse te hebben in de vrijgekomen frequenties van Arrow Classic Rock. Over de plannen wil hij nog niet uitweiden.

Erik de Zwart heeft bij het ministerie van Economische Zaken aangegeven interesse te hebben in de vrijgekomen frequenties van Arrow Classic Rock. Over de plannen wil hij nog niet uitweiden. "Ik heb geleerd verbaal niet te vroeg te ejaculeren", zegt De Zwart op de website van Entertainment Business.

De huidige 'stem' van Radio Veronica heeft geen belangstelling voor de jazzfrequenties. De radiomaker en zakenman is van mening dat er 'geen droog brood' te verdienen is met jazz op de radio. Directeur Jan Willem Brüggenwirth van Talpa Radio, waar Radio 10 Gold onder valt, heeft om dezelfde reden geen interesse. Hij wil wel zo snel mogelijk de rockfrequenties hebben voor zijn zender.

Ook Kink FM heeft belangstelling. "We zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe distributiekanalen", stelt directeur Guido van Nispen van de Veronica Holding, waar het alternatieve station deel van uitmaakt, op de website van het vakblad voor de entertainmentbranche.

De radiozenders Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM zenden sinds woensdag niet meer uit in de ether. Om middernacht zijn de vergunningen van de twee landelijke commerciële stations ingetrokken. De frequentieruimte die door het wegvallen van de zenders is vrijgekomen, wordt zo snel mogelijk opnieuw verdeeld onder commerciële radiozenders voor de periode tot 1 september 2011.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen