Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse verschijnt in Londense rechtszaal

Shownieuws

Amy Winehouse is dinsdag onder grote belangstelling verschenen in een rechtszaal in Londen. Ze ontkende daar dat ze schuldig is aan de mishandeling van een fan.

(Novum/AP) - Amy Winehouse is dinsdag verschenen in een rechtszaal in Londen, waar ze ontkende schuldig te zijn aan de mishandeling van een fan. Voordat ze het gerechtsgebouw binnenging, poseerde de zangeres voor de massaal aanwezige fotografen. Die konden zich voor het eerst weer op de zangeres uitleven sinds haar terugkeer van het Caribische eiland Saint Lucia, waar ze deze winter vakantie vierde.

De 25-jarige Winehouse wordt ervan beschuldigd in september een fan te hebben geslagen tijdens een liefdadigheidsfeest in Londen, nadat die een foto van haar had willen maken.

De in een kort bloemenjurkje gehulde Winehouse leek dinsdag goedgeluimd. Toen ze de rechtszaal inliep, probeerde ze om haar decolleté er niet al te aanstootgevend te laten uitzien. Ze was te laat, waarvoor haar advocaat excuses aanbood. Volgens hem was ze ruim op tijd vertrokken uit haar huis in Hadley Wood, in het uiterste noorden van Londen, maar had ze onderweg vertraging opgelopen.

Binnen in de rechtszaal bevestigde Winehouse haar naam en geboortedatum, om vervolgens onschuldig te pleiten aan de aanklacht van mishandeling.

Winehouse moet op 23 juli opnieuw ter zitting verschijnen, zo werd dinsdag bepaald. Ze kwam vrij na betaling van een onbekende borgsom.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen