Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan geeft gewichtsverlies toe

Shownieuws

Lindsay Lohan geeft toe dat ze de laatste tijd is afgevallen. Volgens de actrice is dat niet moedwillig gebeurd en zijn haar eetgewoonten hetzelfde gebleven.

Lindsay Lohan geeft toe dat ze de laatste tijd is afgevallen. Volgens de actrice is dat echter niet moedwillig gebeurd en zijn haar eetgewoonten hetzelfde gebleven. "Gisteren heb ik nog een hamburger gegeten bij McDonald's", zei ze tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

De 22-jarige actrice ziet in haar drukke werk- en reisschema, dat zorgt voor stress en een slaaptekort, een oorzaak voor haar gewichtsverlies. Hoeveel Lohan precies is afgevallen weet ze niet. "Ik weeg mezelf nooit", beweert de 'Mean girls'-actrice.

Lohan zei verder geen last meer te hebben van de druk om slank te blijven die Hollywood uitoefent. "Mensen kunnen alles over me zeggen. Maar ik blijf toch wie ik ben." De actrice zegt er vrede mee te hebben dat ze niet perfect is. "Ik heb geleerd mezelf te accepteren zoals ik ben. Als je dat niet doet, draai je waarschijnlijk door."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen