Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Suge Knight raakt gewond bij bargevecht

Shownieuws

Platenbaas Suge Knight is gewond geraakt bij een opstootje in een bar in Arizona. Hij is opgenomen in een ziekenhuis met breuken in zijn gezicht.

(Novum/AP) - Platenbaas Suge Knight is gewond geraakt bij een opstootje in een bar in Arizona. Dat heeft de plaatselijke politie bekendgemaakt. Knight is opgenomen in een ziekenhuis met verwondingen in zijn gezicht. Hij zou verschillende aangezichtsbotten hebben gebroken.

De politie heeft twee mannen aangehouden voor het incident. Toen opgeroepen agenten arriveerden in de bar was het gevecht nog bezig. Zij zouden hebben gezien hoe één van de verdachten Knight twee stompen in zijn gezicht gaf. Deze man identificeerde zich later als Robert Carnes jr., de manager van rapper Akon. Akon zelf was niet aanwezig bij het gevecht.

Carnes en een andere man, Thomas Jefferson jr., zijn opgepakt op verdenking van mishandeling en het verstoren van de openbare orde. De reden voor de vechtpartij is nog niet bekend.

De 43-jarige Knight staat niet bekend als een lieverdje. De oprichter van platenlabel Death Row Records, dat artiesten als Snoop Dogg, Tupac en Dr. Dre vertegenwoordigde, werd onlangs aangeklaagd voor drugsbezit en mishandeling van zijn vriendin. In 1996 werd hij veroordeeld tot vijf jaar cel nadat hij de voorwaarden van een eerder opgelegde proeftijd wegens mishandeling had geschonden. In 2003 zat hij opnieuw vast, voor de mishandeling van een parkeerwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen