Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Rihanna en Chris Brown nemen duet op'

Shownieuws

Rihanna en Chris Brown hebben volgens TMZ een liefdesduet opgenomen. Brown wordt verdacht van mishandeling van Rihanna. Het duet was een idee van de producer.

Rihanna en Chris Brown hebben een liefdesduet opgenomen. Dat meldde de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ op basis van anonieme bronnen. Het duet kwam tot stand toen het koppel herenigd was, kort na de mishandeling van Rihanna waarvoor Brown verantwoordelijk wordt gehouden.

Het nummer, dat gaat over relatieproblematiek, was oorspronkelijk bedoeld voor Rihanna alleen. Na de geruchtmakende mishandeling van Rihanna zou producer Polow Da Don op het idee zijn gekomen er een duet van haar en Brown van te maken. Hij overtuigde de twee ervan het lied op te nemen. Hij vond ook dat het snel moest gebeuren, en daarbij gebruikte hij volgens TMZ het argument dat de nog verse emoties zouden resulteren in krachtige muziek.

De opnamesessies voor het nummer zouden heel emotioneel zijn verlopen. "Er was sprake van pure liefde", zei een bron.

Rihanna liet vorige week nog weten dat ze bereid is een getuigenis tegen Brown af te leggen. De rechtszaak tegen de 19-jarige zanger gaat op 6 april van start. Als hij schuldig wordt bevonden, kan hij een maximale celstraf van vier jaar en acht maanden krijgen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen